16-12-2018

Panel Klienta

Aktualnie na stronie

Odwiedza nas 16 gości oraz 0 użytkowników.

Komunikaty ROD Otowo

Walne zebranie 2017

Zarząd ROD OTOWO informuje, że Walne Zebranie Sprawozdawcze członków ogrodu odbędzie się 21 kwietnia 2017r. o godzinie 16:00 w Sali Konferencyjnej Pałacu Jaśminowego Batorowo ul. Zakrzewska 15

W przypadku braku forum, zebranie się w drugim terminie w tym samym dni o godzinie 16:30. Uchwały podjęte w drugim terminie są ważne, bez względu na ilość obecnych na tym zebraniu członków. W zebraniu, prawo udziału ma wyłącznie członek PZD i wykluczone jest zastępstwo czy też działanie poprzez pełnomocników. Na walne zebranie członek PZD musi zabrać dowód osobisty, który będzie sprawdzany przy podpisaniu listy obecności.

Porządek obrad dostępny jest na tablicy ogłoszeń